16. jun, 2013

Rudskogen 7 til 9 juni

Da var 4 til 6 NM runde på Rudskogen gjennomført eller gått av stabelen.

Fikk skrudd mer bil enn det jeg fikk kjørt, ble byttet en hel del deler på bilen. Nytt tenningsanlegg, bensinpumpe, osv, så bilen gikk til slutt.

På fredagen møtte vi tidlig opp for og teste de nye bremsene og den nye girkassa, gikk gjennom teknisk uten problem, men så bestemte bilen seg for og bli vrang. Så det ble ingen trening denne dagen.

Lørdag hadde vi trua på at problemet var fikset med nytt tennings anlegg og ny timet motor. stilte til start men så kuttet den igjen, og det var bare og trille bilen tilbake til depot.

Ble en del feilsøking denne ettermiddagen kvelden. Fikk ekstremt god hjelp fra mekanikkerene fra Ginetta teamet og Kjetil Bolneset.

Søndag morgen så fikk jeg tak i en ny bensin pumpe, og fikk hjelp fra Bolneset og en kamerat av han til og justere forgassera og tenning. Bilen gikk endelig onklig!

Stilte til start på første finalen fikk kjørt en runde før viftereima røk og motoren kokte.

Inn igjen til depot og skifte viftereim og litt mer fortenning, da var vi klare på ny til dagens siste finnale.

Startet bakerst siden jeg ikke hadde fått kjørt noe tidskvalifisering, kom forbi 4 biler før jeg var halveis på første runden, bilen fungerte bra, og jobbet med å kjøre forbi flere biler, men så begynte bilen å gå dårligre og dårligre så røk viftereima igjen, og det var bare å rulle inn i pit.

En helg med mye motstand, men svært lærerikt, en stor takk til alle som kom og hjalp til og ville se bilen på banen. Kommer sterkere tilbake med ny motor og nytt mot, så skal vi se om vi ikke klarer å komme oss litt oppover på resultat listen 🙂

Stor takk til:

Camilla, Fredrik, Jo, Torstein for all støtten og motivasjon, samt Ginetta teamet og Bolneset og alle andre som var innom og hjalp til!