23. jun, 2014

Racing NM runde 7 til 9 gjennomført 20-22 juni

Da var denne løpshelgen 20 til 22 på Rudskogen gjennomført.

En bra helg, med rikelig med utfordringer, mest positivt 🙂.

Kom på fredag og kjørte litt trening, tangerte beste tiden min fra sist løps helg, så det var en god start.

Løp Nr 1 Lørdag.

Startet som nr 9 i min klasse, her ble det en 7. plass. Bilen begynte og gå dårlig etter den første runden, etter en sjekk så var det klart at topp pakningen var blåst på sylynder nr 1, hadde fått endel vann i oljen, klokka var nå bitt 3 på ettermiddagen, og planene med og ta det med ro og ta med Camilla og Lillebror på litt Go kart kjøring som avkobling, forsvant. Tok en telefon til Svein Kristiansen (Ringspeed racing) for og høre om han hadde ny topp pakkning liggende før jeg skrudde av toppen, det hadde han, så klokka 1830 var jeg fremme på Hadeland/ Gran med toppen for planing og henting av pakningsett. Utrulig god service av Svein Kristiansen!!! På vei tilbake var jeg innom Lillestrøm hos RS Euroford da jeg måtte ha nye skiver forran, da dem som stod på hadde sprekt. Var tilbake på Rudskogen klokka 24 og skrudde sammen motoren før jeg tok kvelden, teamet hadde i mellomtiden gjort alt klart så her var det bare og sette igang. Ble 5 timer søvn, før det var opp igjen.

Søndag.

Kverner kom denne dagen med tennings lampe så fikk justert tenningen riktig, ble 3 grader mindre fortenning med tips fra Svein Kristiansen. Ble ferdig med servicen 2 minutt før start løp 2.

En seier i seg selv!

Bilen fungerte utmerket og det kjentes ut som om jeg hadde 30 40 hk mer enn jeg hadde på lørdagen. Kom i mål som nummer 4, som jeg er svært fornæyd med tatt i betraktning alt som hadde skjedd. kjørte her hittil den raske runden med Escorten på 1.38. dette er 2 sekunder raskere enn forrige beste tid. Dette selv med mye sladd grunnet dårlige /gamle dekk.

Siste løp på søndag.

Her hadde jeg fått sponset 2 nye bak dekk, bilen var utrulig fin å kjøre med nye dekk, klarte å henge med uten problem og lå på pall plass. Har frem til nå kun kjørt på brukte dekk, dette er dag og natt i forskjell!! Skal man henge med så må dette være på plass. Kunne kjøre mer agresivt i sving uten og måtte holde igjen på gassen for og være redd for og få sladd. Men desverre så begynte bilen og fuske, tapte mange plasser og valgte tilslutt å stoppe, måtte se resten av løpet fra sidelinjen ved slakteren. Tenkte at det enten var toppen igjen, bensin pumpa  eller pluggene. Ble tauet inn og fant feilen etter parc ferme. Det var en hette på pluggen som hadde skrud seg opp så plugg kabelen hadde gått av. Utrulig surt, når vi lå så godt ann. Men tar det som en positiv erfaring, og garanterer at den feilen ikke skjer igjen 😉

 

En stor takk til alle som bidro / støttet og hjalp til denne helgen, en stor takk til Camilla, John Lennart, Kværner Morten, Anette og Rune som stod på og hjalp til 🙂Stor takk til Motul som leverer god olje og dem som var så utrulig snille og sponset meg med nye dekk 🙂

 

Sverige neste 24 til 27 juli, vi gleder oss!!!

Dette blir en helt ny bane for meg, så blir å studere litt på Youtube fremover.

Nå begynner det å bli skikkelig gøy!