29. jul, 2014

Kinnekulle Ring / Sverige 24 - 27 Juli

Da var helga på Kinnekulle ring Sverige fullført. Jeg og Camilla kom ned Torsdag ettermiddag. Anette og Rune hadde reist ned allerede onsdag og funnet en fin plass hvor de hadde satt opp depo teltene, så vi kom til dekket bord på torsdagen. Det ble ikke noen trening denne dagen, men gikk rundt banen for å bli bedre kjent før jeg skulle ut og kjøre fredagen. Da dette var første gang jeg skulle kjøre her.

 

Fredag 25.07

Første treningstur gikk så som så, etter den første kulen etter brua lettet bilen og jeg landet skjeft, her gikk det nesten galt skled ned bakken med det ene bakhjulet på utsiden av banen. Tok det roligere over der, til jeg fikk noen gode tips fra en svenske på hvordan man skulle ta den delen av banen. Fikk kjørt 11 runder trening, så var det klart for tids kvalifisering, fikk ikke helt inn flyten og farten så fikk starte nest bakerst. Kjørte på 1.02 min

 

Lørdag 26.07

Finale nr 1:

Her ble det en 4. plass, kjørte på høye 1.01 min

Finale nr 2:

Her ble det nok en 4. plass, begynte å bli bedre kjent og vant med banen nå, så lå på lave 1.01 min

 

Søndag 27.07

Finale nr 3:

Her ble det en hyggelig 2. plass 🤪Hadde begynt og føle meg tryggere på banen nå så farten gikk opp. Kjørte nå runder på 59 sekunder, det var stas og komme under 1 min. Natta i forveien satt Rune og seipa dekka mine så jeg hadde feste fra starten av løpet, dette fungerte utmerket! Det var desverre mange som var uheldige og kjøre ut eller bulke denne helga. I tillegg så var det en rekord varm helg, målte 42 grader inne i bilen når løpet var ferdig.

 

Fikk med meg totalt 41 poeng denne helga som hjelper på i sammendraget, ligger på en delt 6 plass i NM sammendraget nå av 17 så er fornøyd så langt.

 

Bilen fungerte problemfritt denne helgen, tross at det var over 30 grader. Hadde ikke problemer med hverken kjøling eller smøring på bilen, så en stor takk til MOTUL og A.B.Tallaksen som leverer kvalitets produkter!! Var godt og slippe å bekymre seg for dette, og vite at bilen hadde det bra tross den ekstreme varmen 😎

 

Men det hadde aldrig gått uten hjelpen jeg fikk fra Camilla, Jo, Morten og ikke minst Anette og Rune som alltid stiller opp! Tusen takk for hjelpen alle sammen, hadde ikke blitt noen resultater uten dere!